Deprecated: Required parameter $sourceId follows optional parameter $deviceType in /var/www/vhosts/tkguzellik.com/httpdocs/admin/dbclass/function-class.php on line 42

Deprecated: Required parameter $altTag follows optional parameter $deviceType in /var/www/vhosts/tkguzellik.com/httpdocs/admin/dbclass/function-class.php on line 42
En İyi Lazer Epilasyon / Konya Güzellik Merkezi

En İyi Lazer Epilasyon Yöntemleri Hangisi?

En İyi Lazer Epilasyon Yöntemleri Hangisi?

Dünyada ki her kadının yıllar boyunca güzelleşmek için sürekli olarak farklı denemelerde bulunmaları ve bu denemeler ile birlikte, istediklerini bir türlü elde edememeleri, günümüz dünyasında artık sorun olmaktan çıkmış ve her kadın güzeldir lafı, gerçek anlamı ile hayata geçirilmiş bulunuyor.


En İyi Lazer Epilasyon Yöntemleri Hangisidir?

Dünyada ki her kadının yıllar boyunca güzelleşmek için sürekli olarak farklı denemelerde bulunmaları ve bu denemeler ile birlikte, istediklerini bir türlü elde edememeleri, günümüz dünyasında artık sorun olmaktan çıkmış ve her kadın güzeldir lafı, gerçek anlamı ile hayata geçirilmiş bulunuyor. Bizde bunun için sizlere en iyi imkanlar ile nasıl tüylerden kurtulacağınızı tüm detayları ile anlatacak ve bu konuda Konya'nın en iyi güzellik merkezi ile kıllardan kurtulmanızı sağlayacağız. Son yıllarda teknoloji ile birlikte birçok kişinin lazer epilasyon ile birlikte, acısız bir şekilde tüylerden ve kıllardan kurtulması ile birlikte, yoğun bir talep alması nedeni ile kadınlar, bu işlemleri uygulamakta ve istedikleri gibi tüylerden kurtularak, ağda veya tüy dökücü kremleri raflara kaldırmaktadırlar.

Yaşam içerisinde karşılaşılan sıkıntı ve stresler, yoğun çalışma tempoları ya da güneş ışığına uzun süre maruz kalınması gibi pek çok etken ciltlerin zaman içerisinde yorulmasına ve yıpranmasına neden olmaktadır. Şunu da belirtelim ki, bunlar kılların da daha yoğun çıkmasına neden olur. Son zamanların ünlüler arasında dahi trend bir hale gelen lazer epilasyon uygulaması sayesinde, bu kıllardan kurtulmuş olacaksınız. Üstelik bu uygulamanın kalıcı bir hale gelmesi de mümkün olduğunu söyleyelim.


Her Cilt Tipine Özel Lazer Uygulaması

Her insanın cildinde karşılaştığı bu tür kıllar, yanlış uygulamalar nedeni ile daha hızlı ve sert bir şekilde çıkabilir. Burada önemli olan şimdi almış olduğunuz kararın arkasında durmak ve en doğru lazer epilasyon uygulaması ile tüm sorunlarınızı aşmak olacaktır. Günümüz şartları ile soprano ice platinum en etkin epilasyonların başında geliyor. Ağrısız ve acısız olarak kıllardan kurtulacağınız gibi, bunun yanında seansların kısa sürmesi ve kesin çözüm olması da sizin avantajınıza olacaktır. Kadın ya da erkek herkesin rahatlıkla en hızlı neticeyi alabilecekleri seçkin bakım fırsatı sunan bu uygulama ile vücudunuzu kıllardan arındırmış olacaksınız.

Üstelik kılların sertliği ya da sıklığı fark etmeyeceği gibi, ten renginizde fark etmeyecektir. Çünkü bu uygulama tam 6 ten rengine ve bu tenlerde çıkan kıl rengi ve kıl tipine uygun olarak işlem yapılmasını sağlamaktadır.


Kaç Seansta Kıllardan Kurtulurum?

Sağlıklı bir cilt görünümünün sağlayıcısı olarak nitelendirilebilen buz lazer epilasyon ile birlikte; vücudunuzun kıllardan arınmasını sağlayacaksınız. Bu ise hem rahat etmenize hem güzel görünmesine ve hem de bedenimizin de sağlıklı olmasını sağlıyor. Çünkü kök diplerine uygulansa da vücut etkisine devam ediyor ve bu kıl aldırma olayı, beraberinde yaşlanmayı geciktirme gibi avantajları da sunuyor. Bilhassa dekolte giyinmeyi sevenlerin tercihleri arasında bulunan bu uygulama uzun yıllar kıllardan kurtulmanızı sağlıyor. Kılların yeniden çıkması ise tamamen size bağlı durumlardan oluşuyor.

Buz lazer epilasyon cihazı uygulaması esnasında kullanılmakta olan lazer cihaz, yüksek enerji uyguladığı gibi, daha sık atımlar sayesinde, soğutulmuş olan bölgede ki kılları yavaş bir şekilde ısıtıyor ve böylelikle kılları kökünden yok ediyor. Uygulamanın yapılacağı bölgelerin ihtiyacının temel alınmasıyla birlikte, belirli seans aralıklarıyla birlikte, 10-12 seansta tüm vücutta istenilen kıl aldırma işlemi yapılmış oluyor. Bununla birlikte, uygulama yapıldığı ilk seanstan itibaren gözle görülür bir kıl dökülmesi de oluşacağını söyleyelim. Burada güzellik uzmanının önerileri ile birlikte, yapacağınız bakım etkisi sayesinde kıllarınızdan artık kurtulmak için gün saymaya başlayacaksınız.


Kıl Problemlerine Kaynağından Çözüm

Kılların çıkmasında birçok temel neden bulunmaktadır. Ancak insanların kıllı bir canlı olduğunu bilmelisiniz. Eğer lazer epilasyon yaptırdıysanız ve yeniden kıllar çıkıyorsa, bunun ana nedeni ise ilk olarak hormonlar olmaktadır. Hormonlar kılın çıkmasına neden olan temel faktörlerin başında gelmektedir. Lazer epilasyon ile birlikte daha canlı ve daha sağlıklı bir görünümün yanı sıra artık cildinizin pürüzsüzlüğünün de keyfini çıkarmış olacaksınız. Kendini ödüllendirmek isteyen herkes için kullandığımız yöntemler en iyi lazer uygulamalarının başında gelmektedir. Işıl ışıl ve pürüzsüz bir cildin sağlayıcısı olan buz lazer sayesinde, istediğiniz görünüme sahip olacaksınız.

Lazer epilasyon kendi içerisinde de iki farklı uygulamayı beraberinde getiriyor. Buz lazer epilasyon ve soprano ice platinum olarak karşılaşacağımız bu uygulamalar, kişinin kıllarının durumuna göre belirlenmektedir. Bunu da uygulayacak kişiler ile görüşerek öğrenebilirsiniz. Sonuçta buz lazer uygulaması, diğer tüm uygulamalara göre daha farklı ve daha etkin çözümleri beraberinde getirmektedir.


Lazer Epilasyon Neden Önemli?

,Dünya genelinde doktorların tercihi olan lazer epilasyon cihazları her ihtiyacı karşılayan özelliği ile üç farklı çözüm sağlamaktadır. Epilasyon, vasküler tedavi ve pigmentler lezyon tedavisi gibi yöntemlerde kullanılan bu ürün cilt yenileme, akne tedavisinde kullanılmaktadır. Lazer epilasyon sayesinde özellikle vücudun tüm bölgelerinde çıkan her türlü kıllardan arınmış olacaksınız. Dalga boylarının epilasyon uygulamaları için en uygun seviyede olduğu buz lazer sistemi, diğer birçok lazer uygulamasından farklı olarak karşımıza çıkmaktadır. Çünkü ağrısız ve sancısız olduğu gibi, en kısa seanslar ile en doğru şekilde kıllardan arınmanızı sağlamaktadır. Açık renkli kıl ve ciltler de kılları yok etmek ve tamamen engellemek için etkili lazer kaynağı olarak da kullanılmaktadır. Güzellik Uzmanı Tuğba Kavurmacı ile ciltlerdeki kılları yok etmek için en yaygın lazer cihazlar ile uygulama yapılmaktadır. 

 

Bloglar


Faydalı Blog Yazılarımız

İpek Kirpiklerin Doğal Kirpiklere Zarar Verir Mi?

İpek kirpik uzatma, estetik bir görünüm elde etmek isteyenler arasında popülerdir. Ancak, uygulamanın doğal kirpiklere potansiyel zararları vardır. Ağırlık nedeniyle doğal kirpik kaybına neden olabilir, alerjik reaksiyonlara yol açabilir ve düzenli bakım gerektirir.

Lazer Epilasyon: Pürüzsüz Bir Görünümün Anahtarı

Lazer epilasyon, özel lazer ışığı kullanarak istenmeyen tüyleri kalıcı olarak azaltan hızlı, etkili ve konforlu bir güzellik yöntemidir. Uzman desteğiyle pürüzsüz bir cilde sahip olun!

Kaşlarınızı Uzatmanın Doğal Yolları

Doğal yöntemler ile kaş diaynının nasıl yapıldığı ve kaşların nasul uzatılması hakkında daha detaylı bilgiler için buraya göz atabilirsiniz.

En İyi Lazer Epilasyon Yöntemleri Hangisi?

Dünyada ki her kadının yıllar boyunca güzelleşmek için sürekli olarak farklı denemelerde bulunmaları ve bu denemeler ile birlikte, istediklerini bir türlü elde edememeleri, günümüz dünyasında artık sorun olmaktan çıkmış ve her kadın güzeldir lafı, gerçek anlamı ile hayata geçirilmiş bulunuyor.

HydraFacial sonrası hangi önlemler alınmalıdır?

HydraFacial sonrası hangi önlemler alınmalı neler yapılması hakkında deaylı bilgi almak için buraya göz atabilirsiniz.

Kalıcı Oje Bakım İpuçları: Renkleri Canlı Tutmanın Yolları

Kalıcı oje bakımı canlılığını koruması ve daha fazlası için detaylı bilgiler için buraya göz atabilirsiniz.

Yukarı Çık
Bizi Arayın
Whatsapp tan Yazın